Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Wanneer je jouw bestelling voor 16.00 plaatst kan ik ervoor zorgen dat ik jouw bestelling die dag nog verstuur. Dan heb je jouw bestelling normaliter de volgende werkdag of zaterdag in huis.

Waarom wordt mijn bestelling niet gewoon per definitie de volgende dag bezorgd?
lapjoe.nl is op het moment een eenmanszaak. Om de gehele beleving rondom lapjoe.nl zo persoonlijk mogelijk te houden heb ik ervoor gekozen de producten vanuit huis te versturen. Op die manier heb ik de mogelijkheid de pakketjes zelf in te pakken en daar een persoonlijke draai aan te geven. Daarnaast is het voor lapjoe.nl op het moment financieel niet haalbaar het verzenden van de pakketjes uit te besteden.

Is lapjoe.nl een dropshipping webshop?
Nee, lapjoe.nl is geen dropshipping webshop. Er staan wel enkele producten in de webshop die niet vanuit mij verstuurd worden. Ik heb deze keuze gemaakt om op het begin direct een groter assortiment in de webshop aan te kunnen bieden.

Is lapjoe.nl betrouwbaar?
Ja, lapjoe.nl is betrouwbaar. Lapjoe.nl is een webshop van Robin Peek. Robin Peek is vader van Noud (20-07-2016), Managing Director van Your A Team en enthousiast ondernemer. Op de pagina Over Ons kun je meer lezen over het tot stand komen van lapjoe.nl.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Ja, iedere consument heeft in Nederland het zogenaamde herroepingsrecht. In het kort komt het erop neer dat je jouw bestelling binnen 14 dagen nadat je het hebt ontvangen zonder opgaaf van reden mag retourneren. Op de pagina Retouren leggen we je uit hoe dat bij lapjoe.nl in zijn werking gaat.

Accepteer de cookies om lapjoe.nl optimaal te kunnen ervaren en gebruiken.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Recent bekeken
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top